Tvättdag de Lux

Idag var för det första riktiga dagen på semestern, hur börjar man på bästa sätt? Antingen kan man ju gå all in med massor av rolig aktiviteter… Eller så kan man ju göra som mig, ha tvättdag hela dagen. Detta är ju jättesmart egentligen, för barnen inleder sommaren med att ”allt är roligare än detta” 😉 Går man all in så är det ju svårt att toppa detta sen. Vi hade inte lite lagom med tvätt att tvätta utan jag tvättade 12 FULLA maskiner. Började med 4st fulla maskiner med handlukar, sängkläder och underkläder. Höll på att tvätta mellan 07 och 13. Sen vek jag tvätt mellan 13 och 17. Helt utmattad! Bjuder på en bild på ”lite” tvätt.

 

Klockan 17 kom Björn hem och fixade kvällmat till mig och vill fick finbesök av Jimmie Norrman. Björn lagade veckans första Linas Matkasserätt. Det var pasta Penne med fetaost, kidneybönor och en massa grönsaker. Det var mycket gott.

Efter kvällsmaten skyndade jag iväg för att vara barnvakt till Tina och Emma. Två helt underbara kids 🙂 Mamma och Pappa skulle iväg och få lite egentid, vilket man kan behöva som flerbarnsföräldrar. Barnen låg i sina sängar 18.55 och sov gott 19.10. Helt underbart, jag började kolla på halv åtta hos mig och somnade i reklampausen 19.45. Sen vaknade jag när de kom hem 21.40. Helt färdig!!! Nu ska jag vara social med Jimmie och Björn, sen kommer jag med all säkerhet däcka igen!

Leave a Reply