Helgmys :)

Nu har jag inte uppdaterat bloggen på flera dagar, jag som lovade mig själv att uppdatera den varje eller varannan dag. Men min ursäkt blir att jag har hittat på alldeles för mycket, så när jag väl fått en lugn stund så har jag däckat och somnat :-). I onsdags hade vi familjedag på jobb, vilket var mycket trevligt. Därefter hade vi familjekväll på Julias skola. Det bjöds på tipsrunda och picnic, även musikunderhållning av barnen 🙂

Julia vet svaret på nästan alla frågorna 🙂

Julia äter pannkakor och Hugoowawa äter sin matsäck 🙂

I torsdags efter jobb (slutade kl 17.00) så stresshandlade jag kläder som vi skulle ha på oss på fredagen. Därefter var jag och Björn bjudna på Bostadsrättsföreningens sommarbjudning. Där bjöds det på smörgåstårta. Synd att det inte är någon favorit 😉 Så det blev ganska sent i torsdags.

I fredags det fullt ös hela dagen. På morgonen var det skolavslutning i eriksfältskyrkan. Julias avslutning. Hela familjen var med, det var supermysigt, men ack så mycket tårar. Eleverna grät, lärarna grät, och föräldrarna grät…. Julia var så fin och duktig på att sjunga. Efter avslutningen bar det av till Kristianstad där vi gick på studentutsläpp. Barnens nästkusin Emma tog studenten. Efter utsläppet körde vi till Lönsboda för studentmottagning, mycket trevligt med trevligt sällskap och mycket god mat 🙂 Efter mottagningen så åkte vi till Immeln till mina föräldrar. Detta gjorde att vi slapp köra till Malmö på kvällen utan kunde köra en kort bit, lägga barnen och sen umgås med mina föräldrar, kolla på fotboll och gå en skogspromenad på kvällen.

Julia och bästa tjejkompisen

Emmas studentflak

Julia på Görans axlar.

 Nu på lördagen stannade vi i Immeln och barnen lekte för fullt med allt möjligt, sniglar mest dock 🙂 Vi grillade för att sen köra hem. Så får vi se vad kvällen bjuder på.

 

One Response to “Helgmys :)”

  • Hejsan! Måste säga att Julia är jätte söt. Jag träffade henne när hon bara var året skulle jag tror en gammal vän till mig umgick med hennes mamma.Dina andra barn är också super söta. Hoppas ni får en trevlig sommar och en glad midsommar 🙂

    Mvh
    Angelica

Leave a Reply