Från trött småbarnsmamma till partyprinsessa :)

I dag började dagen på samma sätt som den gör så många mornar. Klockan halv fem kom både Noah och Bella in till mamma och gosade, jättemysigt. Men en sak de inte har förstått är att det är minst lika mysigt att komma in vid åtta och då har mamma fått sin välbehövliga skönhetssömn 😉 Och får något mer tålamod sen resten av dagen 🙂 Klockan sju var jag nere i tvättstugan och la in de två första maskinerna tvätt och vid tio var jag klar med min sjätte och sista. Skönt att det inte var tolv maskiner som det allt för ofta är. Sen resten av dagen bestod av matlagning, fredsmäkleri m.m. En hel del mys också, såklart. Klockan fem kom Linda Boberg, Fristående Hudvårdskonsult från Mary Kay hem till mig och dukade upp ett buffébord av makeup och hudvårdsprodukter. Även Henrietta kom hem till mig för att få en rådgivning och snabbkurs i att lägga på en fin makeup.

Här kommer lite före och efterbilder på mig med och utan makeup. Efter bilderna skiver jag en sammanfattning av produkterna jag har på mig.

Framifrån utan makeup

Framifrån med makeup

Framifrån med stängda ögon utan makeup

 

Framifrån med stängda ögon med makeup

Profil utan makeup

Profil med makeup

profil med stängda ögon utan makeup

 

profil med stängda ögon med makeup

Hudvårsprodukter jag ägde sen tidigare

Saker jag köpte ikväll:

Steg 1 Storstädning av hud

Steg 2 Storstädning av hud

Highlightpenna 2

Eyeliner Steely

Lipgloss Fancy Nancy

Ögonskugga Silver Satin

Ögonskuggor (4st) Mint Candy

 Jag tänkte ha fler träffar i höst, både med spa (hudvård) och makeupkväll. Det är mycket trevligt och det är absolut inget köptvång, även om produkterna är så fantastiska att det är svårt att motstå 😉 Man får lära sig mycket om hur man ska lägga en make och vilka färger man kan kombinera samt vilka färger man passar i, och inte passar i 😉 Känner du för att hänga på nästa gång så säg bara till. Jag bjuder på kaffe eller te. Har du tur så kanske jag t o m bakar något.

 

2 Responses to “Från trött småbarnsmamma till partyprinsessa :)”

Leave a Reply