Flädie mat & vingård

Idag var det planeringsdag/kompetensutvecklingsdag på jobb. Detta var för ovanlighetens skull på Flädie Mat och Vingård. Ett mycket trevligt och mysigt ställe precis utanför Bjärred, vid motorvägen. Helt underbar miljö, trevlig personal och god mat 🙂 Eftersom jag inte bloggar om jobb överhuvudtaget tänkte jag bara skriva att det var en mycket värdefull dag och jag har lärt mig massor. Det jag tänkte lägga fokus på är den underbara maten, eftersom både laga mat och ÄTA mat är mitt stora intresse 😉

Dagen började med att vi halv nio blev bjudna på frukost. Denna bestod av hembakat grovt bröd, scones (fortfarande varma), ost/skinka/salami/olika mögelostar samt grönsaker. Även kaffe och juice bjöds det på. Mums!

Efter fruktosten bjöd Jenny på smulgubbar. Detta var något jag aldrig smakat förut, men det är tydligen en korsning av smultron och jordgubbar. De var söta och goda. 

Till lunch bjöds det på denna spännande buffémeny:

Det var som sagt mycket gott att välja på och jag fyllde min talltik så gott det gick. Godast var helt klart västerbottenostpajen och tomatsoppan med kokos!

Till fika så bjöds det på någon form av chokladkaka/tryffel med kräm och kaksmulor. Riktigt gott! Även kaffe och smoothie.

Här bjuder jag även på en bild på mig, mätt och mycket belåten. (dock lite sliten)

Leave a Reply