Återhämtning

 

 

 

 

 Att gå hemma med tre småbarn med otroligt mycket energi varje dag är kul, men utmattande. De senaste dagarna har jag känt mig väldigt svag och haft ont i kroppen såväl som huvudet. Idag var det äntligen dags att göra något åt det. Björn la sin arbetsdag lite senare så jag kunde gå på spa på förmiddagen och ta lite tid för bara mig själv. Detta var något som verkligen behövdes eftersom jag inte fått någon egentid alls på sistone eftersom Björn arbetat väldigt hårt. Jag fick besöka mitt favoritspa, Sinnesro spa, där jag varit på ett antal behandlingar tidigare. 3st gånger på floating, 2st helkroppsmassager, 1st hjortronbehandling, 3st ansiktsbehandlingar, 1st bubbling i deras pool. Det är de behandlingarna jag kommer på 🙂 Där är en sådan mysig atmosfär och trevlig personal. På deras hemsida står såhär:

”Atmosfären möter dig i dörren. Musiken smeker örat, stearinljuset dämpar takten och du kan andas ut. En upplevelse av total avslappning. Vi använder speciell handduksteknik så att din kropp inte exponeras. Diskretion är en av våra viktigaste meriter.

Ett signum för Sinnesro är att Du får sitta kvar och njuta tills att du känner dig färdig att lämna oss. Stressen ska ha hunnit rinna av innan nya äventyr väntar dig utanför dörren”

Denna gången fick jag en klassisk helkroppsmassage i 50minuter. Jag var extremt spänd så det tog ett tag att lossna på spänningarna. Speciellt mycket spänningar hade jag i nacke, rygg, vader och armarna. Får se om jag det gör mindre ont ikväll när jag ska lägga mig, ja, jag hade t o m ont i ryggen bara av att ligga ner. 

Tyvärr hade jag inte systemkameran med mig, utan ni får nöja ner med bilder från min Iphonekamera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I relaxavdelningen kan man njuta med en kopp te, ett glas vatten eller en frukt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan även sitta och snacka i lugn och ro om man är flera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massagebrits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besök gärna sinnesro spa. Ni kommer inte att ångra er!

Leave a Reply