Archive for juli, 2013

Helgmys hos Pmik och Eva!

Igår var vi hemma hos moster Eva och Pmik. Mycket trevligt! Mycket bad, godsaker (mjukglass med blåbär, kaka, nyplockade potatis och grillade hamburgare. MUMS!)

Bella testade hur mycket bus hon kunde hitta på. Sitta på robotgräsklipparen (morr), plocka blommor, plocka omogna äpplen, hoppa i poolen utan simkuddar. Det sista kunde gått riktigt illa om Björn inte hade slängt sig i och dragit upp henne. Näsan och munnen under vatten, det enda man kunde se var paniken i hennes ögon. Riktigt obehagligt! Men hon lärde sig förhoppningsvis något av det.

IMG_2268

kooom pippi!! Äpplen!! piiiip piiiip 

IMG_2269

De kommer inte!

IMG_2033

Bus med badringar i poolen

IMG_2034

Mjukglass!!

IMG_2032

Hundarna är utmattade av alla Bellas bus

 

Föräldrar på besök

I fredags var det första gången någonsin som båda mina föräldrar var på övernattningsbesök hemma hos oss. De kom vid lunchtid på fredag. Vi gav oss ganska snabbt av till folkets park (efter lite chokladmoussetårta och jordgubbar). Där grillade vi korv, badade, åt glass och sockervadd och lekte på lekplatsen.

IMG_2144

Grilla korv med mormor och morfar

 IMG_2167

Busa i fontänen

IMG_2180

Busunge nr 1

IMG_2198

Busunge nr2

IMG_2242

Busunge nr 3

IMG_2245

Sockervadd är gott, men kladdigt

IMG_2248

Bella gillar Ben&Jerrys glass

IMG_2250

MUSTASCH!

IMG_2261

Bella klättrar

IMG_2263

Högt i topp

 

 

 

Familjen med i sydsvenskan

I dagens sydsvenska vad familjen Hedebris med. http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/lomma/besokrekord-redan-vid-lunch/

Det var jättehärligt på stranden. Rickard och Nemi följde med oss och på stranden träffade jag min nära vän och högra hand på jobbet, Jenny och hennes blivande make Fredrik.

Jag har lärt mig en sak av denna dagen. Man ska INTE ligga i solen när det är 27 grader i skuggan, utan att smörja in sig ordentligt och sola samma sida fem timmar i streck. Men det var en mycket härlig dag med grillning av korv på stranden, bad i havet, bad i vattenspridaren hos Rickard, grillning och bad i pool hos Jimmie.

 

704x396(ByMaxScale_TopLeft_Transparent_True_True)

Foto: Fredrik Jalhed