Möhippa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag var det äntligen dags för en av mina bästa kompisars möhippa. Det var den underbara Nina som var dagens huvudperson. Jag fick äran att tillsammans med Joanna, Ninas tärna att planera denna underbara dag. Dagen började med att jag och Joanna på förmiddagen tog oss in i Ninas lägenhet när Nina var och handlade tillsammans med sin kära mor. Kort därefter kom Natalia och Elena och bistod med massor av hjälp. Vi började med att smycka ut Nina (och Enochs) lägenhet med en massa ”snuskiga?” och roliga detaljer. Samt att förbereda en liten fest/frågestund med lite tilltugg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olika typer av Crostinis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snacks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ninas nya favorit prydnad, vattnar man honom växer det hår på alla möjliga ställen 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite ballonger 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Några sugrör, ingen kommentar 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite tandpetare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ninas fina accessoarer

Därefter tog vi en taxi tillsammans ner till Sinnesro Spa och Nina fick en underbar ansiktsbehandling, medans vi tjejer satt och snackade och kopplade av och drack te och bubbel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen promenerade vi mot Lazerdome och femkamp. På vägen fick Nina uppdraget att fotas tillsammans med personer. Detta klarade hon galant och fick ihop mängder med foton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Femkampen började med Lazerdome, därefter red vi på mekanisk tjur, smög i rum där vi aktade oss för laserstålar (Mission Impossible), pålfight och sist men absolut inte MINST, sumobrottning. Det var underbart roligt, men vi blev otroligt varma/svettiga, så det var skönt att vi hade hyrt hela relaxavdelningen efteråt. Vi kunde duscha, basta och fixa till oss inför kvällen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina knockade mig totalt!!!!

Nina vann första pris! Jag var bäst i lazerdome och mission impossible, men i de andra grenarna totalslaktade Nina mig och alla andra. Jag fick andrapriset och ät stolt över det 🙂

Kvällen avslutades med middag på Elysee med fondue för mig och Nina och a la carte för de andra tjejerna. Ninas väninna Jolanta kom då och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt och gott. Gamla som vi är så valde vi att avsluta kvällen tidigt, vi tänkte från början att gå ut och festa på kvällen/natten men Nina insisterade på sängen och det lockade allt för mycket för att vi skulle övertala henne om motsatsen. Det var en väldigt trevlig dag och kväll som vi kommer minnas för alltid!

Många kramar till dig Nina, vi älskar dig! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina fick läsa ett brev skrivet av ett av hennes expojkvänner. Hon fick därefter gissa vem som skrivit det och hon lyckades faktiskt på första försöket 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God Natt!! 

Leave a Reply